150 EURO

Curs Radio LRC

Certificatul GMDSS-LRC: Atestă capacitatea posesorului de a utiliza sisteme de radiocomunicații la bordul ambarcațiunilor de agrement. Este un certificat eliberat de ANCOM după testarea și luarea examenului în cadrul școlii noastre de navigație.
București, Mangalia
Vârsta minimă 18 ani
Durată 1 zi
Aplică acum

Totul despre GMDSS-LRC!

Cursul "Long Range Certificate" are ca scop furnizarea noțiunilor despre comunicațiile radio și informarea cursanților despre implicațiile acestui mod de comunicare care apare în activitatea agrementului nautic.
Activitatea de agrement nautic ne obligă în anumite momente ale sale să apelăm la comunicațiile radio.
Pentru exemplificare: "După o croazieră pe mare, un yacht intră într-un port pentru acostare și este nevoit să ia legătura cu Port Controlul, cu Capitănia Portului sau cu administrația portului pentru a facilita accesul în port la o dana. Necesitatea emiterii unei cereri pentru organele portuare în condițiile în care ești încă în larg te obligă să o faci pe cale radio. Tot pe cale radio vei apela și alte nave în cazuri limită și ne referim aici la abordaje, eșuări, coliziuni, găuri de apă, incendii la bord etc."

 

Condiții și documente necesare înscrierii:

  • se pot înscrie persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani și care doresc să obțină certificatele de conducător de ambarcaţiune de agrement la clasele A, B, C și D;
  • documentele necesare înscrierii: cerere tip (de la școală); copie act de identitate; copie diplomă de studii.
INCLUS ÎN PREȚ Teorie și simulator 150 EURO

Cursul durează o zi, iar examenul se susține în cadrul școlii noastre.

INCLUS Taxe examen

Valabilitate 5 ani!

GMDSS-LRC

GMDSS-LRC ȘCOALA YACHTING SAILOR

Câteva imagini exemplificative.

Profesionalism
SIMULATOR
LRC
GMDSS-LRC

SIMULATOR GMDSS

Vă prezentăm alături un exemplu de simulator

Soft
GMDSS
LRC
RADIO