CEA MAI TARE EXPERIENTA! YACHT PARTY

Va doriti o experienta de neuitat?! Va invitam la bord. Vom organiza cea mai frumoasa petrecere la bordul velierelor pe care vi le putem pune la dispozitie atat in tara cat si in destinatii consacrate, precum Grecia, Croatia sau Bulgaria.

PACHET YACHT CHARTER COMPLET

Pe langa pregatirile necesare organizarii unui party reusit la bordul ambarcatiunilor noastre, ne angajam sa va asiguram si celelalte servicii conexe de care aveti nevoie: bilete de avion, transport aeroport sau cumpararea proviziilor.

INTREBARI DE VACANTA

Acest hobby este numai apanajul miliardarilor? Nicidecum. Barcile se gasesc dupa toate pungile. Aceleasi satisfactii le poti avea in barca pe care singur o conduci ca si miliardarul care face inconjurul lumii in yachtul sau somptuos ca un palat flotant. O barca, un cuter, un mic yacht costa cat un automobil si slava Domnului, automobile avem destule (...) Jean Bart”.

Yacht Party este un program turistic organizat pe durata unei saptamani in tari precum Grecia sau Croatia, dar pentru perioada de week-end ne putem distra si in Romania sau pe litoralul bulgaresc.
Sigur. Avand in vedere complexitatea evenimentului si pentru ca Yacht Party inseamna in primul rand distractie, relaxare si multa voie buna, este nevoie sa navigam cu cel putin 5 ambarcatiuni. Asta inseamna un numar minim de 40 participanti.
Pachetul include cazarea pe ambarcatiune, mancarea si bautura de la bord, dj-ul, costul skipper-ului si taxele portuare. De asemenea, dupa caz, poate fi inclus costul petrecerilor organizate de noi in zone prestabilite. NU sunt incluse excursiile locale de la tarm, mesele de la restaurant si toate celelalte servicii conexe (ex. inchirieri de ATV, auto, biciclete etc)