CEA MAI TARE EXPERIENȚĂ! YACHT PARTY

Vă doriți o experiență de neuitat?! Vă invităm la bord. Vom organiza cea mai frumoasă petrecere la bordul velierelor pe care vi le putem pune la dispoziție atât în țară cât și în destinații consacrate, precum Grecia sau Croația.

PACHET YACHT CHARTER COMPLET

Pe lângă pregătirile necesare organizării unui party reușit la bordul ambarcațiunilor închiriate, ne angajăm să vă asigurăm și celelalte servicii conexe de care aveți nevoie: bilete de avion, transport aeroport sau cumpărarea proviziilor.

ÎNTREBĂRI DE VACANȚĂ

Acest hobby este numai apanajul miliardarilor? Nicidecum. Bărcile se găsesc după toate pungile. Aceleași satisfacții le poți avea în barca pe care singur o conduci ca și miliardarul care face înconjurul lumii în yachtul sau somptuos ca un palat flotant. O barcă, un cuter, un mic yacht costă cât un automobil și slava Domnului, automobile avem destule (...) Jean Bart”.

Yacht Party este un program turistic organizat pe durata unei săptămâni în țări precum Grecia sau Croația, dar pentru perioada de week-end ne putem distra și în România sau pe litoralul bulgaresc.
Sigur. Având în vedere complexitatea evenimentului și pentru ca Yacht Party înseamnă în primul rând distracție, relaxare și multă voie bună, este nevoie sa navigăm cu cel puțin 5 ambarcațiuni. Asta înseamnă aproximativ un număr minim de 40 participanți.
Pachetul include cazarea pe ambarcațiune, mâncarea și băutura de la bord, dj-ul, costul skipper-ului și taxele portuare. De asemenea, după caz, poate fi inclus costul petrecerilor organizate de noi in zone prestabilite. NU sunt incluse excursiile locale de la țărm, mesele de la restaurant și toate celelalte servicii conexe (ex. inchirieri de ATV, auto, biciclete etc)