CERTIFICAT OPERATOR RADIO GMDSS-LRC

Vrei certificatul radio? Te pregătim pentru asta!

NIVEL ÎNCEPĂTOR

Învață să utilizezi o stație radio pe ambarcațiuni!

CONDIȚII ÎNSCRIERE

Vârstă minimă 18 ani.


PREGĂTIRE TEORETICĂ ȘI SIMULATOR CURS GMDSS-LRC

PREȚ ȘI ALTE INFORMAȚII UTILE

00
Nivel începător (%)
0
Simulator radio (zile)
0
Testare (zile)
0
Total instruire (zile)

Certificatul GMDSS-LRC: Atestă capacitatea posesorului de a utiliza sisteme de radiocomunicații la bordul ambarcațiunilor de agrement. Este un certificat eliberat de ANCOM după testarea și luarea examenului în cadrul școlii noastre de navigație.

Află mai mult despre Cursul Radio GMDSS-LRC:

Să ai vârsta minimă de 18 ani!
Potrivit programei școlare instruirea teoretică și testarea are o durată de 24 ore. Noi l-am structurat pe durata unei zile de curs.
Evaluarea cursanţilor se va face prin examen individual tip grilă şi prin verificare practică a unei proceduri pe simulator. Pentru certificatul general de operator radio pentru ambarcațiuni de agrement în serviciile mobil maritim (SMM) şi mobil maritim prin satelit (SMMS), (GMDSS-LRC) probele de examen sunt: cunoştinţe generale despre sistemul GMDSS, regulamente de radiocomunicaţii interne şi internaţionale (proba scrisă); Limba Engleză – frazeologie standard maritimă stabilită de IMO (proba scrisă); Simulator trafic GMDSS şi exerciţii de căutare şi salvare (SAR); proba practică pe simulator.
Cunoştinţe despre caracteristicile de bază ale serviciilor mobil maritim şi mobil maritim prin satelit; Cunoştinţe practice detaliate şi abilitatea de a utiliza echipamentul de bază al staţiei de navă; Proceduri operaţionale şi operare practică detaliată a sistemului GMDSS şi subsistemelor componente;
150 Euro. Atestă capacitatea posesorului de a utiliza sisteme de radiocomunicații la bordul ambarcațiunilor de agrement. Este un certificat eliberat de ANCOM după testarea și luarea examenului în cadrul școlii noastre de navigație.
Oricând! Este nevoie doar să ne contactați pentru a vă comunica perioadele planificate. O puteți face direct prin email la office@yachtholidays.ro sau prin telefon +40 723 501 867.