CERTIFICAT OPERATOR RADIO GMDSS-LRC

Vrei certificatul radio? Te pregatim pentru asta!

NIVEL INCEPATOR

Invata sa utilizezi o statie radio pe ambarcatiuni!

CONDITII INSCRIERE

Varsta minima 18 ani.


PREGATIRE TEORETICA SI SIMULATOR CURS GMDSS-LRC

PRET SI ALTE INFORMATII UTILE

00
Nivel incepator (%)
0
Simulator radio (zile)
0
Testare (zile)
0
Total instruire (zile)

Certificatul GMDSS-LRC: Atesta capacitatea posesorului de a utiliza sisteme de radiocomunicatii la bordul ambarcatiunilor de agrement. Este un certificat eliberat de ANCOM dupa testarea si luarea examenului in cadrul scolii noastre de navigatie.

Afla mai mult despre Cursul Radio GMDSS-LRC:

Sa ai vârsta minimă de 18 ani!
Potrivit programei scolare instruirea teoretica si testarea are o durata de 24 ore. Noi l-am structurat pe durata unei zi de curs.
Evaluarea cursanţilor se va face prin examen individual tip grilă şi prin verificare practică a unei proceduri pe simulator. Pentru certificatul general de operator radio pentru ambarcațiuni de agrement în serviciile mobil maritim (SMM) şi mobil maritim prin satelit (SMMS), (GMDSS-LRC) probele de examen sunt: cunoştinţe generale despre sistemul GMDSS, regulamente de radiocomunicaţii interne şi internaţionale (proba scrisă); Limba Engleză – frazeologie standard maritimă stabilită de IMO (proba scrisă); Simulator trafic GMDSS şi exerciţii de căutare şi salvare (SAR); proba practică pe simulator.
Cunoştinţe despre caracteristicile de bază ale serviciilor mobil maritim şi mobil maritim prin satelit; Cunoştinţe practice detaliate şi abilitatea de a utiliza echipamentul de bază al staţiei de navă; Proceduri operaţionale şi operare practică detaliată a sistemului GMDSS şi subsistemelor componente;
150 Euro. Atesta capacitatea posesorului de a utiliza sisteme de radiocomunicatii la bordul ambarcatiunilor de agrement. Este un certificat eliberat de ANCOM dupa testarea si luarea examenului in cadrul scolii noastre de navigatie.
Oricand! Este nevoie doar sa ne contactati pentru a va comunica perioadele planificate. O puteti face direct prin email la office@yachtholidays.ro sau prin telefon +40 723 501 867.