PROTECȚIE TOTALĂ CU PACHETELE NOASTRE DE ASIGURARE

  • Asigurări charter pentru skipper și alte 9 persoane din echipaj
  • Asigurare de răspundere civilă pentru skipper

Nu pleca în vacanță ta pe yacht fără cea mai bună asigurare de călătorie!

Suntem parteneri ai celui mai important asigurător din piață - PANTAENIUS, o companie specializată în asigurarea vacanțelor de tipul yacht charter, dar și pentru răspunderea civilă skipperilor.

 

Pentru a achiziționa o asigurare charter online, vă rugăm să faceți clic pe link-ul CHARTER INSURANCE. Veți putea opta pentru unul din pachetele prezentate de asigurator.

Ce este inclus?
- Asigurarea de răspundere a skipper-ului
- Asigurare de sănătate pentru călătorie
- Costul de anulare a călătorie asigurată
- Asigurarea de obligațiuni

Care este suma asigurată?
- Pentru vătămări corporale și/sau daune materiale = 3.000.000 EUR sau 5.000.000 EUR, în funcție de pachetul de asigurare selectat.
- Suma asigurată pentru daune materiale este limitată la 250.000 EUR.

Asigurarea de răspundere civilă Pantaenius Skipper oferă acoperire pentru skipper pe tot parcursul anului împotriva daunelor care pot apărea în timpul utilizării unui yacht cu motor sau cu vele deținut de alt proprietar. Acoperirea intră în vigoare atunci când asigurarea de răspundere civilă a yachtului nu poate fi aplicată. De asemenea, este asigurată folosirea dinghy-urilor și a altor echipamente pentru sporturi nautice. Această asigurare este disponibilă atât pentru skipperii privați, cât și pentru cei comerciali, cu acoperire în întreaga lume.

Pentru a achiziționa online asigurarea de răspundere civilă pentru skipper, vă rugăm să accesați SKIPPER INSURANCE.