CERTIFICAT CLASA C

Te initiezi cu noi!

NIVEL INCEPATOR

Poti naviga pana la 6 Mm!

CONDITII INSCRIERE

Varsta minima 18 ani.


PREGATIRE TEORETICA SI PRACTICA CLASA C

PRET SI ALTE INFORMATII UTILE

00
Nivel incepator (%)
0
Teorie (zile)
0
Practica (zile)
0
Total instruire (zile)

Clasa C: Da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni de agrement cu motor pe apele maritime pana la 6 mile marine fata de tarm; Pentru a putea conduce ambarcatiuni cu vele este nevoie sa fiti cerfificat si pentru Clasa S.

Afla mai mult despre Clasa C:

Sa ai vârsta minimă de 18 ani!
Potrivit programei scolare instruirea teoretica si practica are o durata de 32 ore. Noi l-am structurat intr-o 1 zi de teorie si 1 zi de practica.
Evaluarea cunoştinţelor se va face prin test individual tip grilă şi desfăşurarea unei probe practice la bordul ambarcaţiunilor. Va fi considerat promovat cursantul care va obţine nota minimă 7.00 la fiecare proba.
COLREG; Sisteme de balizaj IALA; Marinarie; Vitalitatea navei; Navigatie; Navigatie costiera; Legislatie navala; Practica
160 Euro. Vei putea conduce ambarcatiuni de agrement cu motor cu o lungime de maxim 24 m.
DA. Taxele la ANR/Capitanie pentru inscrierea la examen, precum si cele de eliberare a permisului. Acestea se platesc direct la Autoritatea Navala Romana.
Oricand! Este nevoie doar sa ne contactati pentru a va comunica perioadele planificate. O puteti face direct prin email la office@yachtholidays.ro sau prin telefon +40 723 501 867.