VACANTE PE YACHT

Atunci cand va planificati vacanta pe yacht, oriunde in lume, nu exista decat o singura alegere ... agentia Yacht Holidays!
Bazandu-ne pe experienta noastra, va putem asigura ca serviciile oferite de noi va vor imbogati experienta in ceea ce priveste calatoriile. Pachetele noastre de calatorie sunt garantate de unele dintre cele mai mari agentii de yacht charter din lume. Ce va oferim?

  Cele mai populare destinatii

  Mii de yachturi

  Skipperi profesionisti

   Vacante personalizate

  Asigurari de calatorie

   Suport pe timpul calatoriei

VEZI OFERTE

FLOTA PROPRIE SI/SAU YACHT BOOKING

Ambarcatiunile pe care vi le punem la dispozitie sunt construite de cei mai renumiti producatori si respecta cele mai inalte standarde. Toate sunt dotate cu echipament specific de siguranta si confort. Va vom ajuta sa alegeti ambarcatiunea dorita si sa va stabiliti itinerariul personalizat.
Ce posibilitati aveti? Sa alegem impreuna destinatia si yachtul sau sa va gasiti singuri cu ajutorul motorului de cautare YACHT BOOKING. Alegerea va apartine! 🙂

  Sailing yacht

  Motor yacht

   Catamaran

  Charter cu skipper si echipaj

  Charter fara skipper (Bareboat)

YACHT BOOKING

CE TREBUIE SA STIM?

Va puteti rezerva yachtul prin e-mail, telefon sau direct de pe motorul de cautare Yacht Book de pe site. Pe yachtul inchiriat, complet echipat, se poate face imbarcarea numai dupa ce termenii de plata au fost indepliniti (50% cand se efectueaza rezervarea si restul cu cel putin 4 saptamani inainte de data inchirierii). De asemenea, clientul trebuie sa trimita o lista completa cu echipajul catre Yacht Holidays, cu 4 saptamani inainte de data inchirierii.
Taxa de inchiriere include yachtul echipat si inventarul ambarcatiunii. Taxa de inchiriere nu include alte costuri, precum: mancarea, combustibilul sau taxele de acostare in marine. Yachtul este predat clientului, cu plinul de combustibil si apa, curat si in conditii perfecte de functionare si tot asa ar trebui returnat proprietarului.
Daca clientul, pentru un motiv anume, nu mai poate folosi yachtul rezervat, este liber sa gaseasca un inlocuitor, care va prelua drepturile si obligatiile sale, insa doar cu acordul nostru sau al proprietarului. Daca clientul nu gaseste un inlocuitor, proprietarul are dreptul sa retina astfel 30% din suma totala, cand anularea se face cu 2 luni inainte de data inchirierii, 50% din suma pentru o anulare cu 3 saptamani inainte de data inchirierii,si 100% pentru o anulare cu 2 saptamani inainte.
Inainte de imbarcare, trebuie platita o garantie returnabila, cu banii jos sau cu o carte de credit. (Aceasta suma difera de la yacht la yacht). Garantia se va restitui in totalitate daca debarcarea se va face la timpul stabilit in contract si daca yachtul nu a suferit defectiuni sau alte pagube.
Fiecare yacht are asigurare CASCO si asigurare obligatore pentru fiecare pasager. Daca yachtul sufera defectiuni, clientul este obligat sa suporte costurile reparatiei din suma lasata drept garantie. Daca reparatiile depasesc suma din depozit, cheltuielile sunt suportate de asigurarea CASCO. Daca se inregistreaza daune din neglijenta clientului sau daune neraportate, clientul va suporta toate cheltuielie. Lucrurile personale ale skipper-ului si ale membrilor echipajului nu sunt asigurate, recomandandu-se asigurare separata.
De regula, dar nu obligatoriu: Imbarcare - SAMBATA DE LA ORA 18.00; Debarcare - SAMBATA PANA LA ORA 9.00. Doar yachturile complet echipate, cu plinul facut si in conditii optime de functionare vor fi inmanate clientului. In aceleasi conditii trebuie returnate. Orice defect ascuns al yachtului sau al echipamentului, nestiute de propietar in momentul inmanarii yachtului sau orice defectiune aparuta dupa ce yachtul a fost inmanat clientului, nu da nici un drept sa se ceara o reducere din taxa de inchiriere a yachtului. Daca continuarea vacantei nu este posibila din orice motiv sau data de intoarcere se va schimba, trebuie informat imediat managerul bazei sau agentia pentru viitoare instructiuni. Daca data de intoarcere se schimba din cauza vremii nefavorabile, clientul va suporta orice alta cheltuiala aparuta. Din aceasta cauza va sugeram o transmitere buna a planului de navigatie. Clientul trebuie sa predea yachtul, conform contract incheiat, in portul si ora stabilite. Daca clientul este in intarziere sau aduce yachtul in alt port decat cel stabilit, clientul accepta si garanteaza ca va plati orice intaziere pana la 3 ore cu suma aferenta unei zile de inchiriere. Intarzierea cu mai mult de 3 ore va tripla suma unei zile de inchiriere. Cheltuielie aditionale aparute din cauza unui eventual dezastru OBLIGA clientul sa informeze proprietarul imediat.
Descoperirea unei noi tari sau insule, navigand cu un motorboat sau cu un yacht cu vele este o experienta unica de care se poate bucura oricine, oriunde. Daca vreti o vacanta extraordinara si lipsita de griji, Yacht Holidays va pune la dispozitie skipperi cu experienta care sa va insoteasca pe tot parcursul calatoriei. Astfel, veti putea innota, pescui si bucura de priveliste, profitand in acelasi timp de cunostintele skiperului in ceea ce priveste imprejurimile. De asemenea, pentru ca rasfatul sa fie total, aveti posibilitatea de angaja bucatari si personal specializat pentru intretinerea ambarcatiunii.
Cunoscatorii stiu insa ca nu este nimic mai frumos decat sa fii tu insuti skipperul yachtului. Esti liber sa te bucuri de propria croaziera, independent, in liniste si pace. Poti sa-ti petreci timpul atat cat vrei pe plajele tale favorite sau in orasele pe care le-ai indragit, sau sa te bucuri de popasuri rapide, imbogatindu-ti vacanta cu cat mai multe experiente. Aceasta este cea mai frumoasa si exclusivista aventura. Va trebui insa sa detii un certificat de navigatie valabil! In acest sens va asteptam la scoala daca nu aveti un permis. 🙂

SERVICII EXTRA:


TRICOURI NAUTICE CU MESAJE PERSONALIZATE - FAIRWINDS.RO

Avem o gama larga de tricouri personalizate.


ECHIPAMENT COMPLET DE SAILING - MUSTO

Suntem reprezentantii autorizati ai Musto Ltd.