VACANȚE PE YACHT

Atunci când vă planificați vacanța pe yacht, oriunde în lume, nu există decât o singură alegere ... agenția Yacht Holidays!
Bazându-ne pe experiența noastră, vă putem asigura că serviciile oferite de noi vă vor îmbogăți experiența în ceea ce privește călătoriile. Pachetele noastre de călătorie sunt garantate de unele dintre cele mai mari agenții de yacht charter din lume. Ce vă oferim?

  Cele mai populare destinații

  Mii de yachturi

  Skipperi profesioniști

   Vacanțe personalizate

  Asigurări de călătorie

   Suport pe timpul călătoriei

VEZI OFERTE

FLOTA PROPRIE ȘI/SAU YACHT BOOKER

Ambarcațiunile pe care vi le punem la dispoziție sunt construite de cei mai renumiți producători și respectă cele mai înalte standarde. Toate sunt dotate cu echipament specific de siguranță și confort. Vă vom ajuta să alegeți ambarcațiunea dorită și să vă stabiliți itinerariul personalizat.
Ce posibilități aveți? Să alegem împreună destinația și yachtul sau să vă gasiți singuri, cu ajutorul motorului de căutare YACHT BOOKER. Alegerea vă aparține! 🙂

  Sailing yacht

  Motor yacht

   Catamaran

  Charter cu skipper și echipaj

  Charter fără skipper (Bareboat)

YACHT BOOKER

CE TREBUIE SĂ ȘTIM?

Vă puteți rezerva yachtul prin e-mail, telefon sau direct de pe motorul de căutare Yacht Booker de pe site. Pe yachtul închiriat, complet echipat, se poate face îmbarcarea numai după ce termenii de plată au fost îndepliniți (50% când se efectuează rezervarea și restul cu cel puțin 4 săptămâni înainte de data închirierii). De asemenea, clientul trebuie să trimită o listă completă cu echipajul către Yacht Holidays, cu 4 saptamani înainte de data închirierii.
Taxa de închiriere include yachtul echipat și inventarul ambarcațiunii. Taxa de închiriere nu include alte costuri, precum: mâncarea, combustibilul sau taxele de acostare în marine. Yachtul este predat clientului, cu plinul de combustibil și apă, curat și în condiții perfecte de funcționare și tot așa ar trebui returnat proprietarului.
Daca clientul, pentru un motiv anume, nu mai poate folosi yachtul rezervat, este liber să găsească un înlocuitor, care va prelua drepturile și obligațiile sale, însă doar cu acordul nostru sau al proprietarului. Dacă clientul nu găsește un înlocuitor, proprietarul are dreptul să rețină astfel 30% din suma totală, când anularea se face cu 2 luni înainte de data închirierii, 50% din suma pentru o anulare cu 3 săptămâni înainte de data închirierii și 100% pentru o anulare cu 2 săptămâni înainte.
Înainte de îmbarcare, trebuie plătită o garanție returnabilă, cu banii jos sau cu o carte de credit. (Această sumă diferă de la yacht la yacht). Garanția se va restitui în totalitate dacă debarcarea se va face la timpul stabilit în contract și dacă yachtul nu a suferit defecțiuni sau alte pagube.
Fiecare yacht are asigurare CASCO și asigurare obligatorie pentru fiecare pasager. Dacă yachtul suferă defecțiuni, clientul este obligat să suporte costurile reparației din suma lăsată drept garanție. Dacă reparațiile depășesc suma din depozit, cheltuielile sunt suportate de asigurarea CASCO. Dacă se înregistrează daune din neglijența clientului sau daune neraportate, clientul va suporta toate cheltuielie. Lucrurile personale ale skipper-ului și ale membrilor echipajului nu sunt asigurate, recomandându-se asigurare separată.
De regulă, dar nu obligatoriu: Îmbarcare - SÂMBĂTĂ DE LA ORA 18.00; Debarcare - SÂMBĂTĂ PÂNĂ LA ORA 9.00. Doar yachturile complet echipate, cu plinul făcut și în condiții optime de funcționare vor fi înmânate clientului. În aceleași condiții trebuie returnate. Orice defect ascuns al yachtului sau al echipamentului, neștiute de propietar în momentul înmânării yachtului sau orice defecțiune apărută după ce yachtul a fost înmânat clientului, nu dă nici un drept să se ceară o reducere din taxa de închiriere a yachtului. Dacă continuarea vacanței nu este posibilă din orice motiv sau data de întoarcere se va schimba, trebuie informat imediat managerul bazei sau agenția pentru viitoare instrucțiuni. Dacă data de întoarcere se schimbă din cauza vremii nefavorabile, clientul va suporta orice altă cheltuială apărută. Din această cauză vă sugeram o transmitere bună a planului de navigație. Clientul trebuie să predea yachtul, conform contract încheiat, în portul și ora stabilite. Dacă clientul este în întârziere sau aduce yachtul în alt port decât cel stabilit, clientul acceptă și garantează că va plăti orice intârziere până la 3 ore cu suma aferentă unei zile de închiriere. Întârzierea cu mai mult de 3 ore va tripla suma unei zile de închiriere. Cheltuielie adiționale apărute din cauza unui eventual dezastru OBLIGĂ clientul să informeze proprietarul imediat.
Descoperirea unei noi țări sau insule, navigând cu un motorboat sau cu un yacht cu vele este o experiență unică de care se poate bucura oricine, oriunde. Dacă vreți o vacanță extraordinară și lipsită de griji, Yacht Holidays vă pune la dispoziție skipperi cu experiență care să vă însoțească pe tot parcursul călătoriei. Astfel, veți putea înnota, pescui și bucura de priveliște, profitând în același timp de cunoștințele skiperului în ceea ce privește împrejurimile. De asemenea, pentru ca răsfațul să fie total, aveți posibilitatea de angaja bucătari și personal specializat pentru întreținerea ambarcațiunii.
Cunoscătorii știu însă că nu este nimic mai frumos decât să fii tu însuți skipperul yachtului. Ești liber să te bucuri de propria croazieră, independent, în liniște și pace. Poți să-ți petreci timpul atât cât vrei pe plajele tale favorite sau în orașele pe care le-ai îndrăgit sau să te bucuri de popasuri rapide, îmbogățindu-ți vacanța cu cât mai multe experiențe. Aceasta este cea mai frumoasă și exclusivistă aventură. Va trebui însă să deții un certificat de navigație valabil! În acest sens vă așteptăm la școală dacă nu aveți un permis. 🙂

SERVICII EXTRA:


TRICOURI NAUTICE CU MESAJE PERSONALIZATE - FAIRWINDS.RO

Avem o gamă largă de tricouri personalizate.


ECHIPAMENT COMPLET DE SAILING - MUSTO

Suntem reprezentanții autorizați ai MUSTO Ltd.