CORPORATE REGATTA

Dacă-ți dorești un pachet complet pentru angajați și vrei să ieși puțin din cotidian, renunțând la pachetele corporate clasice, atunci vă invităm să luați parte la cel mai frumos eveniment nautic adresat companiilor: CORPORATE REGATTA!
Un astfel de pachet se personalizează pentru fiecare client în parte și de aceea vă rugăm să completați formularul de mai jos, urmând să ni-l trimiteți pe adresa de mail office@yachtholidays.ro. Dacă nu aveți timpul necesar pentru asta atunci ne puteți chema la sediul dumneavoastră pentru mai multe detalii.


FORMULAR APLICARE

PACHET CORPORATE


Realitatea este că în fiecare an dorim să inovăm, să construim, să consolidam, să unim!

Dedicat companiilor

Maxim 300 persoane

Rezervare cu cel puțin 2 luni inainte

Costuri personalizate


SUNT INTERESAT

PACHET PENTRU 1, 2 sau 3 ZILE


Pachetul se poate personaliza în funcție de fiecare client. Opțional, ne putem ocupa de:

Servicii cazare

Servicii restaurant

Închiriere autocar

Organizare cină festivă/party


VEZI OFERTA COMPLETĂ

Reușita evenimentului? Câțiva factori determinanți:

Vreau pachetul, dar am câteva întrebări:

000
Implicare participanți (%)
00
Temperatura ideală (°C)
00
Viteza vântului (noduri)
0
Înălțime valuri (m)
00
Cer acoperit (%)
Fiind vorba de simularea unei competiții sportive (regatta) atunci se impune un număr minim de 60 de persoane. Capacitatea marinelor unde activăm au în jur de 20-30 de ambarcațiuni pe care le pot pune la dispoziție. Asta înseamnă un număr maxim de 200-300 persoane. Există însă variante și pentru organizarea unui eveniment cu mai mult de 300 persoane.
Fiecare ambarcațiune are la bord echipamentul necesar în vederea asigurării confortului și siguranței echipajului. În plus skipperii, cei care conduc ambarcațiunea au experiența necesară pentru a preîntâmpina orice eveniment nedorit. Înainte de plecarea în cursă se va face instruirea necesară.
Ofertare servicii de cazare, masă și asigurarea transportului, după caz; închirierea ambarcațiunilor care vor lua parte la regattă; pregătirea concursului, întrecerii sportive; stabilirea echipajelor; desemnarea câștigătorilor, oferirea de cupe și medalii; desemnarea premiului special "Fair Play"; party organizat în incinta marinei; tombola cu premii, la cerere!
Vă invităm să descărcați formularul de mai sus prin care vă manifestați intenția de a vă înscrie în acest program, urmând să ni-l trimiteți prin email. Sau, ne puteți contacta direct prin email la office@yachtholidays.ro sau la telefon +40 723 501 867.