CORPORATE REGATTA

Daca-ti doresti un pachet complet pentru angajati si vrei sa iesi putin din cotidian, renuntand la pachetele corporate clasice, atunci va invitam sa luati parte la cel mai frumos eveniment nautic adresat companiilor: CORPORATE REGATTA!
Un astfel de pachet se personalizeaza pentru fiecare client in parte si de aceea va rugam sa completati formularul de mai jos, urmand sa ni-l trimiteti pe adresa de mail office@yachtholidays.ro. Daca nu aveti timp pentru asta atunci ne puteti chema la sediul dumneavoastra pentru mai multe detalii.


FORMULAR APLICARE

PACHET CORPORATE


Realitatea este ca in fiecare an dorim sa inovam, sa construim, sa consolidam, sa unim!

Dedicat companiilor

Maxim 200 persoane

Rezervare cu 2 luni inainte

Costuri personalizate


SUNT INTERESAT

PACHET PENTRU 1, 2 sau 3 ZILE


Pachetul se poate personaliza in functie de fiecare client. Optional, ne putem ocupa de:

Servicii cazare

Servicii restaurant

Inchiriere autocar

Organizare cina festiva/party


VEZI OFERTA COMPLETA

Reusita evenimentului? Cativa factori determinanti:

Vreau pachetul, dar am cateva intrebari:

000
Implicare participanti (%)
00
Temperatura ideala (°C)
00
Viteza vantului (noduri)
0
Inaltime valuri (m)
00
Cer acoperit (%)
Fiind vorba de simularea unei competitii sportive (regatta) atunci se impune un numar minim de 60 de persoane. Capacitatea marinelor unde activam au in jur de 20 de ambarcatiuni pe care le pot pune la dispozitie. Asta inseamna un numar maxim de 160-200 persoane. Exista insa variante si pentru organizarea unui eveniment cu mai mult de 200 persoane.
Fiecare ambarcatiune are la bord echipamentul necesar in vederea asigurarii confortului si sigurantei echipajului. In plus skipperii care conduc ambarcatiunea au experienta necesara pentru a preintampina orice eveniment nedorit. Inainte de plecarea in cursa se va face instruirea necesara.
Ofertare servicii de cazare, masa si asigurarea transportului, dupa caz; inchirierea ambarcatiunilor care vor lua parte la regata; pregatirea concursului, intrecerii sportive; stabilirea echipajelor; desemnarea castigatorilor, oferirea de cupe si medalii; desemnarea premiului special "Fair Play"; party organizat in incinta marinei; tombola cu premii si focuri de artificii la cerere!
Va invitam sa descarcati formularul de mai sus prin care va manifestati intentia de a va inscrie in acest program, urmand sa ni-l trimiteti prin email. Sau, ne puteti contacta direct prin email la office@yachtholidays.ro sau la telefon +40 723 501 867.