ECHIPA NOASTRA

OWNER

Ionuț Mârzac

Ionuț este Owner-ul societătii, cu o vastă experiență în domeniul nautic. A dezvoltat și implementat proiecte precum: înființarea agenției Yacht Holidays, prima agenție de yacht charter din Romania, introducerea brandului MUSTO Ltd. pe piața autohtonă sau lansarea magazinului online de tricouri nautice personalizate FairWinds.ro. A organizat evenimente nautice pe plan intern și internațional, printre ele amintind de Croaziera cu Bricul Mircea, Corporate Regatta sau Summer Sailing School.

CURSURI NAVIGATIE
EVENIMENTE CORPORATE
VANZARI
ROMANA
ENGLEZA
PROFESOR, SKIPPER

Edi Rada

Edi, unul dintre veteranii și pionierii yachtingului românesc! Este, poate, cel mai experimentat skipper și profesor de yachting din România, având la activ mii de Mm atât ca ofițer în cadrul Marinei Militare cât și ca profesor, skipper pe yachturi cu vele și cu motor. În trecut a fost președintele Yacht Club Regal Român Filiala Constanța, cel mai important club din România. Este implicat activ în organizarea și predarea cursurilor de navigație în majoritatea zonelor țării, iar pe timpul verii este skipper la baza noastră din Poros, Grecia.

SKIPPER
PROFESOR
INCHIRIERE YACHT
ROMANA
ENGLEZA
PROJECT MANAGER

Bogdan Răduță

Bogdan este foarte implicat și pasionat de navigația cu vele, fiind partenerul și Project Manager-ul nostru pe unele dintre cele mai frumoase si unice proiecte de pe piața nautică românească. Prin activitățile sale își propune să aducă un plus promovării și dezvoltării pieței locale de servicii și produse nautice. În sezonul de sailing este nelipsit de la competițiile sportive organizate pe Marea Neagra.

Project Manager
Skipper
Evenimente
Dezvoltare IT
ROMANA
ENGLEZA

CELE MAI TARI VACANȚE PE YACHT!

Vă oferim posibilitatea de a vă bucura de o vacanță reușită pe una din ambarcațiunile noastre sau a colaboratorilor noștri, în destinații diferite și cu skipperi experimentați la bord.

CURSURI DE NAVIGAȚIE RECUNOSCUTE INTERNAȚIONAL

Suntem furnizor aprobat de Autoritatea Navală Română pentru organizarea și efectuarea cursurilor necesare în vederea obținerii certificatului internațional de conducător de ambarcațiuni de agrement la clasele D,C,B,A,S și radiocomunicații LRC. Cursurile practice se desfăsoară pe ambarcațiuni performante.

ECHIPAMENT SAILING MUSTO

Suntem distribuitori autorizați ai unuia dintre cei mai mari producători de echipamente de navigație din lume, MUSTO Ltd., cu peste 45 de ani de experiență. Răspundem cu promptitudine comenzilor dumneavoastră și garantăm livrarea produselor într-un termen foarte scurt. Pentru alegerea echipamentului dorit, vă rugăm să accesați pagina SHOP a site-ului nostru.

EVENIMENTE CORPORATE

Avem experiența necesară și logistica în vederea organizării evenimentelor nautice dedicate companiilor care doresc să-și stimuleze angajații prin activități ce vor avea un impact pozitiv asupra consolidării spiritului de echipă. De un real succes se bucură programul nostru "Corporate Regata", atractiv atât prin diversitatea ambarcațiunilor puse la dispoziție cât și prin modalitatea de a încuraja în rândul participanților calitatea de învingător!