Suntem autorizați ca școală de navigație sub denumirea de Yachting Sailor. Organizăm toate categoriile de cursuri, respectiv Clasele D, C, B, A, S, precum și radiocomunicații LRC. Acoperim o zonă largă în România, în localități precum București, Mangalia, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Brăila, Timișoara.
În 2007 ne-am înființat ca agenție de yacht charter și am adus pentru prima dată acest concept pe piața românească. Anual oferim pachete atractive pentru clienții noștri, punându-le la dispoziție vacanțe pe yacht în destinații recunoscute pe plan internațional. Deținem flotă proprie în Grecia și România, dar totodată colaborăm cu nenumarate companii de yacht charter pentru destinații în lumea largă. Ambarcațiunile sunt atât cu vele cât și cu motor, foarte variate și care acoperă orice exigență. Putem închiria yachtul cu skipper, dar și fără, dacă dovediți că sunteți posesorul unui certificat recunoscut internațional.
Tricouri cu protectie UV, deschise la culoare, geacă impermeabilă, pantaloni scurți și lungi cu uscare rapidă și cu șezut de protecție (recomandat), pantofi cu talpă alba și aderentă, șlapi, ochelari de soare, ulei de soare, mănuși de sailing, husă protecție telefon/tableta, geantă de voyaj impermeabilă (indicată) și nu troler, documente de identitate și bani! 🙂
Organizăm o serie de evenimente nautice de impact pentru companii sau individual, precum Corporate Regatta, Yacht Day sau Summer Sailing School!
Așa cum am menționat mai sus, vă oferim o plajă largă de destinații recunoscute pentru yacht charter, dar printre cele mai frumoase putem vorbi de Grecia, Croatia, Turcia sau Italia.
Simplu, de la noi! 🙂 Suntem furnizori autorizați ai brand-ului MUSTO (vezi - www.mustostore.ro), unul dintre cei mai mari producători de echipament specific. Totodată ne putem ocupa și de personalizarea echipamentului sau a tricourilor cu mesaje nautice pe care le puteti achiziționa direct de pe magazinul nostru FAIRWINDS.RO.